B@nanentaart (lactose- en glutenvrij)

31-08-2013 13:41

Wat heb je nodig?

5 eieren

5 eetlepels ahornsiroop

Sojadrink

100 ml olie

30 gr. citroensap

500 gr. maismeel

5 gr. guarpitmeel

150 gr. rozijnen

3 bananen

Bananentaart

Klop het eiwit tot het schuimig  is. Het eigeel en de twee fijngeprakte bananen hierbij doen. Roer ook de resterende ingredienten erdoor, behalve de banaan en de sojadrink. Als het deeg te hard wordt, voeg er dan de sojadrink beetje bij beetje aan toe. Het deeg in een ingevette ronde bakvorm doen en met bananenplakjes beleggen.

De oven voorverwarmen op 200 graden Celsius en de taart in 60 tot 80 minuten bakken.

Bron afbeelding: Wikimedia-commons, Firr0002

Reactie: B@nanentaart (lactose- en glutenvrij!)

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht